

## 靈糧堂怡文中學

Ling Liang Church E Wun Secondary School

電話:2109 4000 傳真:2109 4066

## Circular 2020/2021 No.030

15<sup>th</sup> October, 2020

Dear Parents/Guardians,

## The S.6 First Term Examination

The S.6 First Term Examination will be held from 27<sup>th</sup> October (Tuesday) to 6<sup>th</sup> November (Friday). Enclosed is the examination timetable. It would be much appreciated if you could urge your child to work hard and strive for good results. For the 'Rules of test and examination', please refer to p.36-p.37 of the Student Handbook.

During the test/examination period, students should arrive at school as usual on or before 8:15 am. The dismissal time for some forms may vary according to the duration of the tests/examinations. Please refer to the attached Examination Timetable for details. Students are not required to attend school if there is not any relevant test/examination scheduled on that day. Please pay attention to the following examination matters:

- (1) During the test/examination period, students should arrive school as usual. Senior from students without test/examination in the first session are only required to arrive school 15 minutes before the start of the test/examination.
- (2) All students are required to take their tests as scheduled. There will not be any supplementary test for absentees without reasonable grounds and absentees will be awarded zero mark for the subject concerned. In case of absence from a test due to accident, sickness or other special incidents, call must be made to the general office before the test. Sick leave applications must be submitted together with a medical certificate issued by a medical practitioner one day after the test. Special leave applications must be submitted by parents or guardian in written format three days before the test. School will exercise the discretion on a case-by-case basis. Late applications will not be accepted.
- (3) If a student applies for a causal leave, it will be approved owing to close relatives' marriage, funeral or serious illness and special circumstances. All applications for causal leave should be submitted to class teachers in advance. If the causal leave is granted, a supplementary test/examination will be arranged. All leave without approval is treated as absenteeism.
- (4) For absences with reasonable grounds, the student's score of the supplementary test will be reduced by 20%. Under normal circumstances, all supplementary test/exam must be completed within two days after students back to school. Students with groundless absence, not applying leave with proper procedures or not completing the procedures will be penalized and the scores of the supplementary test/exam will not be counted.
- (5) If EDB has made special announcement on suspension of classes due to inclement weather or special incidents during the test/examination period, the test/examination of that day will not be postponed. The make-up date will be announced after the class is resumed. If it is the last day of the test/examination period, the test/examination will be postponed to the first day after the class is resumed.
- (6) Students must follow the 'Rules of test and examination' and listen to the arrangement of the teacher. If students break the rules, school will consider the severity of the breaches and the mark deduction of the test/examination. In the most severe case, the test/examination result of that term will be cancelled.

Please sign the Reply Slip below and return it to the class teacher before 19<sup>th</sup> October, 2020. Should you have any enquiries, please contact Mr. Chan Kong Keung of the Academic Affairs Committee at 2109 4000.

Yours faithfully,

Mr. Law Wai Man Principal	×××	
	Ling Liang Church E Wun Secondary School <u>Reply Slip</u>	October, 2020
Dear Principal,		000001, 2020
I have noted the details of t	he Circular 2020/2021 No.030 on "The S.6 First Term Examinat	tion".
	Signature of parent/guardian:	
	Name of parent/guardian:	
		Block Letter)
	Contact telephone number:	
Name of Student:	Class: Class No:	

## 靈糧堂怡文中學 Ling Liang Church E Wun Secondary School 2020-2021 中六級上學期考試時間表

		Secondary 6 First Term Examination Timetable	
日期 Date	時間 Time	科目 / 試卷 Subject / Paper	地點 Venue
27/10/2020 (Tuesday)	08:35 - 10:05	中國語文(一) Chinese Language 1 (90 minutes)	禮堂 Hall
	10:35 - 12:05	中國語文(二) Chinese Language 2 (90 minutes)	
28/10/2020 (Wednesday)	08:35 - 10:20	中國語文(三)* Chinese Language 3 (105 minutes)	禮堂 Hall
29/10/2020 (Thursday)	08:35 - 10:05	英國語文(一) English Language 1 (90 minutes)	禮堂 Hall
	10:35 - 12:35	英國語文(二) English Language 2 (120 minutes)	
30/10/2020 (Friday)	08:35 - 10:35	英國語文(三)* English Language 3 (120 minutes)	禮堂 Hall
2/11/2020 (Monday)	08:35 - 10:35	通識教育(一) Liberal Studies 1 (120 minutes)	禮堂 Hall
	11:05 – 12:20	通識教育(二) Liberal Studies 2 (75 minutes)	
3/112020 (Tuesday)	08:35 - 10:50	數學(必修部分)(一) Mathematics Compulsory Part 1 (135 minutes)	禮堂 Hall
	11:20 - 12:35	數學(必修部分)(二)Mathematics Compulsory Part 2 (75 minutes)	
4/11/2020 (Wednesday)	08:35 - 12:35	視覺藝術 Visual Arts (240 minutes)	視藝室 Art Roon
	08:35 - 11:05	化學(一) Chemistry 1 (150 minutes)	R407
	11:35 - 12:35	化學(二) Chemistry 2 (60 minutes)	
	08:35 - 11:05	地理(一) Geography 1 (150 minutes)	R405
	11:35 - 12:50	地理(二) Geography 2 (75 minutes)	
	08:35 - 10:50	中國歷史(一) Chinese History 1 (135 minutes)	R605
	11:20 - 12:40	中國歷史(二) Chinese History 2 (80 minutes)	
5/11/2020 (Thursday)	08:35 - 10:35	歷史(一) History 1 (120 minutes)	R405
	11:05 - 12:35	歷史(二) History 2 (90 minutes)	
	08:35 - 10:35 11:05 - 12:35	資訊與通訊科技(一)	R405
		Information & Communication Technology 1 (120 minutes)	
		資訊與通訊科技(二) Information & Communication Technology 2 (90 minutes)	
	08:35 - 09:50	企業、會計與財務概論(一) Accounting & Financial Studies 1 (75 minutes)	1 RA07
	10:20 - 12:35	企業、會計與財務概論(二) Accounting & Financial Studies 2 (135 minutes)	
	08:35 - 11:05	生物(一) Biology 1 (150 minutes)	R406
	11:35 - 12:35	生物(二) Biology 2 (60 minutes)	
	08:35 - 11:05	物理(一) Physics 1 (150 minutes)	R406
	11:35 - 12:35	物理(二) Physics 2 (60 minutes)	
	08:35 - 10:35	中國文學(一) Chinese Literature 1 (120 minutes)	D 405
	11:05 - 13:05	中國文學(二) Chinese Literature 2 (120 minutes)	R405
6/11/2020	08:35-09:35	經濟(一) Economics 1 (60 minutes)	R406
	10:05 - 12:35	經濟(二) Economics 2 (150 minutes)	
6/11/2020 (Friday)	10:05 12:55		

\*考試錄音將會模擬電台廣播,考生必須攜帶附有耳筒的收音機應考,詳情可參閱香港考評局的考生手冊中有關考試的規定 及程序。

\* Listening Tests will be analog broadcast via radio, candidates must bring their own radio set equipped with earphones to take the test .You can find more details in the "HKEAA Handbook for Candidates".